E-Book: Panduan Mudah Hamil

http://goo.gl/ixIBWf

Perkataan lain yang sering digunakan bagi menggantikan perkataan anak adalah ‘cahaya mata’. Ini cukup mengambarkan betapa pentingnya anak bagi sesuatu keluarga. Keluarga umpama tidak lengkap jika tidak mempunyai anak atau cahaya mata itu. Anak seringkali menjadi ikatan kuat sesuatu pasangan suami isteri. Pertalian darah yang wujud antara anak dengan ibubapanya sekaligus membantu mengukuhkan hubungan kekeluargaan. Anak juga adakalanya menjadi lambang cinta buat sesuatu pasangan itu. Oleh itu, semua pasangan pasti mahukan anak. 


Namun, bukan semua pasangan yang bertuah dan mudah mendapat anak. Ada yang menunggu bertahun ama, namun rezeki masih belum tiba juga. Bermacam cara digunakan bagi dari segi moden mahpun tradisional, tetapi masih tidak berhasil. Nasihat saya ialah janganlah berputus asa. Selagi usaha, insya-allah ada jalan. 

Kegagalan mendapatkan anak sering dikaitkan dengan isu kesuburan baik dari sang isteri mahupun sang suami. Oleh itu, ia perlu ditangani dengan mendapatkan nasihat pakar. Jangan malu-malu berjumpa doktor dan jangan malu-malu untuk berusaha. 

Soal diet atau permakanan serta tempoh masa sesuai untuk melakukan hubungan kelamin perlu juga diperlu perhatian. Walaupun nampak kecil, adakalah beza yang kecil itu lah yang menjadi punca kita mendapat sesuatu atau tidak. 

Untuk membantu anda yang masih sukar mendaptkan anak, terdapat banyak penulisan serta petua-petua dihasilkan untuk anda cuba. Walaupun kaedah-kaedah serta petua yang dicadangkan bukanlah memeberi jaminan 100% kejayaan,  namun iktiar dan usaha adalah lebih baik dari duduk berdiam diri terutama jika anda malu hendak bertanyakan doktor di hospital atau di klinik.

Antar yang menarik yang pernah saya baca termasukah Rahsia Mudah Hamil serta Panduan Senang Hamil Perubatan Islam yang sememangnya antara e-book yang paling laris dipasaran dan mendapat ‘feedback’ yang baik dari pembaca-pembaca. Cuma yang membeli tu, hendaklah anda ikuti penerangan yang di beri dan jangan hanya membaca tanpa berbuat apa-apa.


Jika anda berminat untuk mendapatkannya, sila klik di pautan di atas. Selamat mencuba dan semoga cepat mendapat cahaya mata, insya-allah…

- E-Book: Panduan Mudah Hamil