Pakej DVD Tajwid Super Mudah


Apabila membaca Al-Quran, pasti ramai yang ter 'kantoi' dalam bab Tajwid. Ada yang mengeluh dan kata susah betul hendak memahami tajwid. Yang sudah dewasa pula malu hendak mencari guru bagi memperbetulkan tajwid.

Alhamdullillah, ada cara mudah sebenarnya untuk mempelajari tajwid. Tak perlu risau dan tak perlu khuatir. Dan anda juga tidak perlu susah payah mencari guru yang sesuai. Anda boleh mempelajari dan mempertulkan tajwid anda dengan hanya menonton DVD yang dihasilkan oleh Ustaz Hj. Mohammad Asraff Bin Ayob Al-Hafiz. Beliau merupakan penasihat ilmu berkaitan Al-Quran terutamanya dalam bidang hafazan, tajwid dan tafsir Al-Quran yang membantu masyarakat mendampingi Al-Quran lebih rapat.


Ustaz Hj. Mohammad Asraff adalah seorang berilmu dan tahu akan soal tajwid ini. Ustaz adalah berkelulusan B.A (Hons) Al-Quran & Qira'at, U. Al-Azhar serta Masters (Psychology I.O),  U.K. M. Dari sudut kualiti bacaan Al-Quran, beliau memiliki Sanad Sahih bacaan Al-Quran riwayat Hafs An' A'sim yang bersambung terus kepada Rasulullah s.a.w.Jika anda perlukan bantuan dan mendalami dan mempertingkatkan pengetahuan tajwid anda, anda harus memiliki pakej DVD ini. Cuma kalau dah beli tu, tonton dan fahami ya. Jangan pula simpan buat hiasan :D

Untuk miliki pakej DVD Tajwid Super Mudah, sila KLIK DI SINI.

- Pakej DVD Tajwid Super Mudah