Percayakah Anda Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan Anda?


Nama Shaklee dan vitaminnya memang telah popular sejak saya dibangku sekolah lagi. Malah, sepupu saya adalah pengedar Shaklee pada masa itu dan sehingga sekarang. Masih bertahan perniagaannya. Begitu juga dengan syarikat Shaklee itu sendiri. Ini dapat dicapai biarpun banyak persaingan hebat di pasaran sekarang seperti produk "terlajak laris" misalnya. Namun, kelebihan Shaklee terletak pada keyakinan orang ramai bahawa "Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan".


Jadi percayakah anda bahawa vitamin shaklee itu benar-benar bagus buat kesihatan anda? Pernahkah anda gunakannya? Jika tidak pernah, mahukah anda menggunakannya? 

Kelebihan Shaklee pastinya terletak pada pengasasnya iaitu, Dr. Forrest C. Shaklee yang bertanggungjawab membawa vitamin kepada dunia. Beliau yang menghabiskan usianya dalam bidang chiropractic medicine bagi membantu kita semua mendapat cara hidup yang sihat tanpa bantuan ubat-ubatan atau dadah. Hari ini, Shaklee Corporation adalah sebuah syarikat ternama dan banyak menyumbang kepada bidang kajian makanan sihat dan nutrisi yang terbaik untuk manusia.

Produk-produk Shaklee juga telah diuji secara klinikal oleh Yale University dan Harvard University hasil ujian-ujian ini telah diterbitkan dalam jurnal-jurnal terkemuka seperti:-
  • The Journal of Nutrition;
  • The American Journal of Clinical Nutrition;
  • The American Journal of Cardiology;
  • The Journal of the American Dietetic Association; dan
  • The Journal of Applied Physiology
Untuk amalan cara hidup yang sihat dan Vitamin yang bagus untuk kesihatan anda, cuba lah Shaklee hari ini. Maklumat lanjut boleh diperolehi dari laman web Shaklee: www.Shaklee.Com.My

Jom Shaklee!