Kurus 5kg Dengan Teknik Atkins

http://goo.gl/1w4w8X

Ada seorang rakan menelefon saya tempohari dan mengucapkan terima kasih kerana mencadangkan beliau membaca buku panduan "Kurus Dengan Atkins" yang hebat di pasaran itu. Dengan berpandukan tip dan nasihat yang diberikan oleh buku tersebut, dia berjaya menguruskan berat badannya sebanyak 5kg dalam tempoh satu bulan sahaja. Ini satu pencapaian yang amat baik memandangkan dia bukanlah gemuk sangat tetapi agak boroi sahaja. Maka, 5kg itu agak besar bagi tempoh satu bulan. Syabas bro.


Saya ada meminta untuk mengambil gambar perutnya untuk blog, namun dia malu. Cukuplah katanya saya tulis sedikit mengenai info ini agar lebih ramai yang tahu dan mencuba teknik Atkins. Obesiti atau berat badan yang berlebihan adalah satu penyakit kronik yang boleh membawa kepada pelbagai implikasi buruk pada kesihatan kita. Oleh itu, ia perlu ditangani dengan segera.

Ada banyak cara untuk menguruskan badan tanpa mengambil ubat-ubatan yang boleh merbahayakan kesihatan. Senaman dan bersukan amat digalakkan, namun cara permakanan yang seimbang dan berkesan biasanya boleh memberi bantuan dengan segera. Anda semua harus cuba teknik atau diet Atkins. Keberkesanannya telah diakui ramai.

Cuba lah hari ini...